top of page

Over ons

Ruim 10 jaar geleden kwam ik samen met mijn vader (Barth Ninaber van Eijben) Heatsavr voor het eerst tegen. Het verhaal en de voordelen die de Canadese producenten ons vertelde, leken ons in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Toch bleef er iets knagen, hoe kunnen zij al jaren actief zijn met dit product en grote klanten aantrekken?

Mijn naam is Nicholas Ninaber van Eijben en ik ben altijd al op zoek geweest naar een mogelijkheid om een inkomen te verdienen met een product dat een positieve impact heeft op het milieu. Was dit dan die kans?

 

Heatsavr werd voorheen enkel gebruikt door Canadese, Amerikaanse en Engelse bedrijven. We besloten een aantal van deze bedrijven te bezoeken om de ervaringen te horen. We kregen telkens hetzelfde verhaal, namelijk: ‘’Het leek ons té mooi om waar te zijn, maar ja, wat is het risico? We zijn enorm bij dat we met dit product gestart zijn, zo besparen we enorm op onze energiekosten.’’

Hierbij besloten we te starten met de introductie van Heatsavr in Nederland. Na wat spannende eerste jaren, groeien we nu gestaag. Sinds 2019 mogen we ons Heatsavr distributeur voor het gehele vasteland van Europa noemen.

Het doet me dagelijks een groot plezier om een boterham te mogen verdienen met een positieve impact op onze omgeving.

WhatsApp Image 2023-02-10 at 21.08.32.jpeg
bottom of page