top of page

FAQ

Waar wordt Heatsavr van gemaakt?

De fabriek waar Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking geproduceerd wordt staat in Engeland.

 

Bevordert Heatsavr de waterkwaliteit?

Nee, Heatsavr heeft geen invloed op de waterkwaliteit. Als u Heatsavr gebruikt, dient u dezelfde hoeveelheden zout of chloor aan het water toe te voegen.

Is Heatsavr veilig?

Ja, Heatsavr bestaat uit stoffen die in de natuur voorkomen. Heatsavr voldoet aan de Europese richtlijnen en kan dus veilig gebruikt worden in uw zwembad. U hoeft ook geen beschermende kleding te dragen bij het doseren van Heatsavr.

Hoe lang kan ik Heatsavr bewaren?

U kunt Heatsavr in een afgesloten verpakking onbeperkt bewaren. We adviseren om een open verpakking niet langer dan een jaar te gebruiken.

Word Heatsavr ook toegepast op openbare zwembaden?

Ja, Heatsavr word wereldwijd in openbare zwembaden toegepast. Denk daarbij aan gemeentelijke zwembaden, hotels, campings en vakantieparken. Zie bijvoorbeeld onze referentie van toepassing bij Center Parcs.

Kan ik Heatsavr in mijn zwemvijver gebruiken? 

Ja, Heatsavr wordt veel toegepast in zwemvijvers. Het zorgt ervoor dat het zwembad mooi open en zichtbaar is, zodat de esthetische waarde behouden blijft terwijl er ook warmte wordt vastgehouden. Wel is het belangrijk dat het waterniveau in het plantenbed gelijk of hoger ligt dan het wateroppervlak van het zwembad.

Kan Heatsavr ook toegepast worden op overloop zwembaden?

Ja, Heatsavr kan worden toegepast in zwembaden met een overloopgoot en bufferkelder. Voor toepassing wordt de bufferkelder geïnspecteerd of deze voldoet aan de eisen voor toepassing van Heatsavr. In sommige gevallen word een bufferskimmer geplaatst om Heatsavr in circulatie te houden. 

Schermafbeelding 2022-06-11 155045.jpg
bottom of page