top of page

5 tips voor het juiste gebruik van Heatsavr

Hier zijn vijf tips voor het gebruik van Heatsavr in je zwembad:

1.         Volg de instructies: Lees en volg de instructies op de verpakking van Heatsavr zorgvuldig. De juiste dosering en toepassingsmethode zijn belangrijk voor optimale resultaten.

2.         Doseer Heatsavr regelmatig (dagelijks): Om de voordelen van Heatsavr te maximaliseren, is het belangrijk om het regelmatig (dagelijks) toe te passen volgens de aanbevolen frequentie. De hoeveelheid kan variëren afhankelijk van factoren zoals het type zwembad en de oppervlakte.

3.         Pas toe wanneer het zwembad niet in gebruik is: Het is het beste om Heatsavr toe te passen wanneer het zwembad niet in gebruik is, bijvoorbeeld 's avonds of vroeg in de ochtend. Dit geeft de vloeistof de tijd om zich gelijkmatig over het wateroppervlak te verspreiden voordat mensen het zwembad betreden.

4.         Hou de waterbalans in de gaten: Zorg ervoor dat de waterbalans van je zwembad op peil is. Een goed uitgebalanceerd waterchemie helpt de effectiviteit van Heatsavr te verbeteren en voorkomt problemen zoals algengroei.

5.         Combineer met andere energiebesparende maatregelen: Heatsavr kan een effectieve aanvulling zijn op andere energiebesparende maatregelen voor je zwembad, zoals een goede isolatie van de zwembadomgeving, het gebruik van een zwembadafdekking wanneer het zwembad niet in gebruik is, en het gebruik van energiezuinige pompen en filters.

Elke zwembadsituatie uniek is. Neem contact met ons op om de juiste dosering voor uw bad af te stemmen.

bottom of page