top of page

Optimaliseer je zwembadcomfort deze zomer met Heatsavr

Met de zomer voor de deur is het tijd om te genieten van je zwembad en alles wat het te bieden heeft. Of je nu een fervent zwemmer bent of gewoon graag ontspant aan de rand van het water, de warmere maanden zijn perfect voor een verfrissende duik. Maar wist je dat je jouw zwemervaring naar een hoger niveau kunt tillen met Heatsavr?

Wat is Heatsavr?

Heatsavr is een geavanceerd vloeibaar zwembadafdekkingssysteem dat is ontworpen om warmteverlies en verdamping van zwembadwater te verminderen. Het werkt door een dunne, onzichtbare laag op het wateroppervlak te vormen, waardoor warmte vastgehouden wordt en verdamping tot wel 50% verminderd wordt. Dit resulteert niet alleen in een efficiënter energieverbruik, maar zorgt er ook voor dat je zwembadwater langer warmer blijft.

Voordelen van Heatsavr in de zomer

  1. Behoud van warmte: Tijdens de zomermaanden kan de zon het water in je zwembad snel opwarmen.  Heatsavr zorgt ervoor dat deze warmte niet verloren gaat door verdamping, waardoor je langer kunt genieten van comfortabel warm zwemwater, zelfs na zonsondergang.

  2. Verlaagde verdamping: Verdamping is een natuurlijk proces dat niet alleen water verliest, maar ook chemicaliën die nodig zijn om je zwembad schoon en gezond te houden. Met  Heatsavr wordt verdamping tot wel 50% verminderd, wat resulteert in minder bijvullen en minder gebruik van chemicaliën.

  3. Energie-efficiëntie: Door warmteverlies te verminderen, helpt  Heatsavr je energieverbruik te optimaliseren. Dit kan leiden tot lagere energiekosten, vooral als je een verwarmingssysteem gebruikt om je zwembad op een comfortabele temperatuur te houden.

  4. Gemakkelijk in gebruik: Heatsavr is eenvoudig toe te passen en vereist geen ingewikkelde installatie. Het wordt automatisch gedoseerd door een automatische doseerpomp of handmatig toegevoegd, afhankelijk van je voorkeur.

Hoe te gebruiken

Om  Heatsavr effectief te gebruiken, voeg je eenvoudigweg de aanbevolen hoeveelheid toe aan je zwembadwater volgens de instructies op de verpakking. Het product verspreidt zich snel over het wateroppervlak en vormt een dunne laag die zijn werk direct begint te doen. Omdat het vrijwel onzichtbaar is, verandert er niets aan de esthetiek van je zwembad.

bottom of page