HEATSAVR VOOR PARTICULIEREN

Heatsavr is een duurzaam natuurlijk afdekmiddel voor uw zwembad dat de verdamping in uw zwembad met wel 50% reduceert. Daardoor betaalt u minder energiekosten. Met onze unieke doseerinstallatie heeft u ook geen omkijken naar onderhoud.

Bestel bij een van onze verkooppartners

HOE WERKT HEATSAVR?

Heatsavr is een 100% biologisch natuurlijk afdekmiddel dat de verdamping in uw zwembad met wel 50% kan reduceren. Dat betekent voor uw zwembad altijd beschikbaar is. Daarnaast betekent de besparing met Heatsavr ook lagere kosten voor energie en onderhoud.

Verdamping normaal

Verdamping met gebruik van Heatsavr

VOOR ELK TYPE ZWEMBAD

Heatsavr is geschikt voor ieder type zwembad. Binnnen of buiten. Voor een optimaal effect dient u de dosering van Heatsavr wel aan te passen aan de omstandigheden. Dat gaat gemakkelijk met de bijgeleverde doseerinstallatie.

Heatsavr reduceert de verdamping van het water in het zwembad tot 80% Hierdoor bespaart u energiekosten. Voor binnenbaden bespaart u ook kosten voor onderhoud aan uw zwembadruimte.

Energiebesparing

Minder verdamping
van het zwemwater

Kostenbesparing

Lagere kosten
voor energie en onderhoud

Duurzaam

100% biologisch afbreekbaar 

Gemakkelijk te gebruiken

Automatische dosering met de Heatsavr doseerpomp

Meer informatie over de werking van Heatsaver

HEATSAVR IN ACTIE

Zowel voor professioneel als particulier gebruik is Heatsavr dé duurzame en veilige oplossing om verdamping in uw zwembad tegen te gaan. Lees meer

Bekijk de cases

BESTEL HEATSAVR VANDAAG

Bestel direct bij onze verkooppartners!

Bestel bij een van onze verkooppartners