HET BEDRIJF

Een product distribueren dat een positieve impact maakt op het milieu. Met die gedachte kwam Nicholas Ninaber van Eijben bijna 10 jaar geleden Heatsavr tegen.

vraag jouw offerte aan

Dit is Heatsavr

Alweer bijna 10 jaar geleden kwamen mijn vader en ik Heatsavr voor het eerst tegen. De beweringen die de Canadese producenten bij ons deden leken ons te goed om waar te zijn. Toch ging er iets knagen, hoe kunnen ze al 10 jaar actief zijn met dit product en grote klanten aantrekken?

Ik ben altijd al op zoek geweest naar een mogelijkheid om een inkomen te verdienen met een product dat een positieve impact heeft op het milieu. Was dit dan die kans?

We zijn direct met een lijst van Heatsavr klanten in de hand op reis gegaan van toen nog enkel Canadese, Amerikaanse en Engelse gebruikers. Op bezoek bij hen kregen we telkens hetzelfde verhaal te horen. ‘’het leek ons te goed om waar te zijn, maar ja wat is het risico? Nu zijn we enorm bij dat we het hebben gedaan, we besparen enorm op onze energie uitgaven’’

Na de introductie van Heatsavr in Nederland en wat spannende eerste jaren, groeien we gestaag en zijn we sinds 2019 de Heatsavr distributeur voor het gehele vasteland van Europa.

Het doet me dagelijks een groot plezier om een boterham te mogen verdienen met een positieve impact op onze omgeving.

“Het doet me dagelijks een groot plezier om een boterham te mogen verdienen met een positieve impact op onze omgeving.”

    – Nicholas Ninaber van Eijben
meer over heatsavr
Meteen contact opnemen

WAAROM HEATSAVR?

Heatsavr is een 100% biologisch natuurlijk afdekmiddel dat de verdamping in uw zwembad met wel 50% kan reduceren. Dat betekent voor u dat het zwembad altijd beschikbaar is voor uw gasten en zorgt voor lagere kosten voor energie en onderhoud.

Energiebesparing

Minder verdamping
van het zwemwater

Kostenbesparing

Lagere kosten
voor energie en onderhoud

Duurzaam

100% biologisch afbreekbaar 

Gemakkelijk te gebruiken

Automatische dosering met de Heatsavr doseerpomp

HOEVEEL HEATSAVR HEEFT U NODIG?

CALCULATIEMODULE

Liever meteen contact? Laat je gegevens achter!

TEVREDEN KLANTEN

Heatsavr streeft naar langdurige relaties met haar afnemers. Heatsavr beschikt over veel loyale klanten. ‘Als je eenmaal Heatsavr hebt gebruikt, dan blijf je het gebruiken’ is een veel gehoorde opmerking. Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen en besparingen!

Mede dankzij Heatsavr bespaarde SPF Amsterdam-Oost bad in 2011 €46.000,- op het energieverbruik. Met behulp van Heatsavr is de ventilatie gedurende de nacht van 60% naar 30% gezakt. Je weet gewoon dat je minder energie verbruikt als je minder ventileert.
Leo de Haas, manager, Sportfondsen Amsterdam-Oost
Center Parcs heeft zich de doelstelling opgelegd om het energieverbruik van de parken met 20% te verlagen. Onder het mom van deze doelstelling is Center Parcs bij hun park de Kempervennen in 2014 aan de slag gegaan met het testen van Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking. Resultaat, een rendement van ruim 70%!.
Center Parcs 'De Kempervennen', Westerhoven
De resultaten met de Aquariumbak worden bevestigd door de resultaten van het gebruik van Heatsavr in het zwembad Aqualaren zelf. Ondanks het feit dat het de eerste helft van 2013 relatief
koud was, was het gasverbruik door Aqualaren 10% lager dan in 2012. Dit komt overeen met een energiebesparing van ongeveer 60 m3 aardgas per vierkante meter zwemoppervlak per jaar.
dr. B.M. Visser, Subtropisch zwembad Aqualaren, Zuidlaren / Entrance Innovatiecentrum van de Hanzehogeschool Groningen
Wij zijn erg tevreden voor een eerste jaar Heatsavr en met de eerste winst met ongunstig weer en gaan dus vol optimisme voor een volgend seizoen!
Leon Heijman, vrijwilliger, Buitenzwembad De Bercken, Reuver
Wij zijn erg tevreden voor een eerste jaar Heatsavr en met de eerste winst met ongunstig weer en gaan dus vol optimisme voor een volgend seizoen!
Ton Tritten, beheerder, Parc de Kievit, Baarle-Nassau
Sinds enige tijd gebruiken wij Heatsavr op ons zwembad. Toen onlangs de zwembadruimte ineens helemaal nat was wisten we dat er iets niet goed was met de Heatsavr installatie. Het systeem bleek inderdaad even niet gewerkt te hebben, wat direct door de leverancier kosteloos werd opgelost. Het vochtgehalte ging direct weer naar beneden. Het werkt uitstekend.
Klaas, technische dienst, Fletcher Hotel De Zeegser Duinen
We gebruiken ook dit jaar weer Heatsavr in het Boerhaavebad en de Houtvaart. Vooral in het recreatiebad is het effect spectaculair zichtbaar. Veel minder beslagen ramen bij de whirlpools en geen of veel minder stoomwolken in het uitzwembadje.

Wat betreft de Houtvaart (buitenbad) zijn de resultaten ook goed. In het verleden waren we de overdag opgebouwde temperaturen ’s nachts weer kwijt. Vorig seizoen en dit seizoen zijn we af van de temperatuur schommelingen.

W. Honhof, technische dienst, SRO Haarlem: Boerhaavebad en de Houtvaart

HEATSAVR IN ACTIE

Zowel voor professioneel als particulier gebruik is Heatsavr dé duurzame en veilige oplossing om verdamping in uw zwembad tegen te gaan. Lees meer

Bekijk de cases

Heatsavr Dealer worden?

Wilt u Heatsavr gaan verkopen? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.